Nincs olyan szülő, aki gyermekének felnőtt korára hosszadalmas, kellemetlen fogászati beavatkozásokat kívánna. Számunkra fontos a gyermekek korai egészségre nevelése, illetve a komplett, szakszerű és minden fájdalmat nélkülöző fogászati ellátása.

Számít a gyermeke pozitív tapasztalása

A kisebbeknek is ugyanúgy jár a gondoskodás, vidámság és persze az egészség. A gyerekfogászat szolgáltatásaink kiemelt, egyik legfontosabb része. Célunk, hogy a fogászat, a fogápolás és a fogorvoslás kapcsán is pozitív, fájdalmak és kellemetlenségek nélküli élményekben legyen része minden gyermeknek.

Miben más a gyermekfogászat?

Türelem és játékosság

A gyermekek esetén türelmesebbek és játékosabbak vagyunk, ugyanis csak így nyerhetjük el a legkisebbek bizalmát is. Bevonjuk a gyermekeket kezelésbe, és a játékosság elvén látjuk el Őket.

Korábbi negatív tapasztalatok

Az esetleges korábbi negatív tapasztalatokat igyekszünk feloldani, a régebben keletkezett félelmeket áthidalni. Szükség esetén a kezelés megkezdéséig ismerkedünk, beszélgetünk és játszunk.

Gyermeke bizalma a fontos

Fontosnak tarjuk, hogy lehetőséget kapjunk a gyermekektől a fogaik megvizsgálására és a szükséges kezelések elvégzésére. Nem mi erőszakoljuk ki az engedélyt a gyermektől, érdemeljük azt ki.

Tudjuk és ismerjük a gyermekek helyzetét

Mi is voltunk kicsik és sokan vagyunk már szülők. Mi is féltünk, de mi már tudjuk, mit kellett volna másképp kapnunk. A mostani gyermekek helyzetét szaktudásunk legjavával és a fogászati technikák legfejlettebb eszközeivel tudjuk javítani! Fontos, hogy rendelőnkben több éves tapasztalattal rendelkező, kifejezetten gyermekek kezelését végző szakorvosok dolgoznak.

Gondos és megbízható, szakorvosi kezekben

A megbízható gyermekfogorvos kiválasztása nehéz. A legkisebb kockázatot az jelenti, ha személyesen ismerkedünk meg gyermekeink leendő kezelőorvosával. Jöjjön el gyermekével a Császár Dentálba és ismerje meg szakorvosunkat egy konzultáció keretein belül. Átfogó képet kaphat gyermeke fogainak állapotáról és arról, hogy szüksége van-e bármilyen fogászati kezelésre.

Milyen kezelésekkel várjuk a legkisebbeket a gyermekfogászatunkon?

  • Teljes körű állapotfelmérés és dentálhigiéniai tanácsadás
  • Tejfogak és maradó fogak szuvas részének eltávolítása
  • Fogtömés és gyökérkezelés kíméletes módszerekkel, a legtöbb esetben fájdalommentesen, esetenként csekély mennyiségű érzéstelenítő használatával
  • Egyszerű és kiterjesztett barázdazárás, amely egy hatékony megelőző eljárás a fogszuvasodás ellen, kicsiknek és nagyoknak egyaránt
  • Teljes körű gyökérkezelés
  • Fogzási és egyéb panaszok enyhítése
  • Dentális traumák ellátása, mint például fogletörés, fogsérülés

Mikor érdemes először fogászatra vinni a gyermeket?

A gyermekfogászat jelentősége sokkal nagyobb, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen gyermekeink fogainak egészsége egész életükre hatást gyakorol majd. Ezért van kiemelt jelentősége annak, hogy gyermekeink még egészen kis korban megismerkedjenek a gyermekfogászati vizsgálat menetével és megbarátkozzanak a szakorosokkal.

A gyermekfogászati vizsgálat jelentősége

A gyermekkorban kialakult fogászati problémák többsége mögött genetikai okok állnak, melyeket érdemben nem tudunk befolyásolni. Mi is sokat tehetünk gyermekeink fogainak egészséges fejlődéséért. Gyakorlott gyermekfogszakorvost keresünk fel, ha fogászati problémára utaló jeleket fedezünk fel gyermekeinken. Például a tejfogak szuvasodását.

Miért lehet fontos Önnek és gyermekének, hogy fogászati problémáinak megoldását szakképzett és gyakorlott gyermekfogorvosra bízza?

A gyermekfogászat a fogászaton belül egy teljesen egyedi terület. A gyermekfogszakorvos a fogászati tudáson túl egyéb, kifinomultabb emberi tulajdonságokkal is rendelkezik, amely alkalmassá teszi Őt, hogy gyermekeket kezeljen. A Császár Dentál-ban kizárólag olyan szakemberre bízzuk gyermekét, aki már bizonyította azt, hogy beszél a gyerekek nyelvén. A jó gyermekfogorvos képes megértetni magát a gyerekekkel és teljes odaadással tudja kezelni őket. Ennek nem csak gyermeke számára vannak komoly előnyei, hanem az Ön számára is. Biztos lehet abban, hogy gyermeke jó kezekben van, hiszen nem egy általános fogorvos foglalkozik vele, hanem egy gyermekfogszakorvos.

Miért jelent kiváló megoldást a Császár Dentál gyermekfogászata, ha gyermekének fogászati problémái vannak?

A rendelőnk nagy örömmel fogadja kis és ifjú pácienseit és minden olyan feltétellel rendelkezik, amely a kifogástalan ellátásukhoz szükséges. Termesztésen egy kiváló gyermek fogszakorvos az, aki a legtöbbet teheti gyermekeinek ellátásáért. A rendelőben fellelhető modern technológia is sokat segít a kíméletes diagnózisban és kezelésekben.

Gyermekekre szakosodott fogászati kezelés?

KÉRJEN IDŐPONTOT MÁR MOST!