Szép, szabályos, ép fogsorra vágyik?

Ha igen, akkor olvasson tovább.

Kezelések tárházát kínáljuk ahhoz, hogy bátran villanthassa meg mosolyát: esztétikus töméseket, tartós betéteket, professzionális fogkőeltávolítást, 4-6 árnyalatot változtató fogfehérítést és homokfúvást.

TÖMÉSEK

Szuvas foga kezeléséhez a legmodernebb, fogszínű töméseket használjuk, melyek helyreállítják a fog eredeti alakját és barázdarendszerét, ezáltal visszaadják rágófunkcióját. Elavult, a fogaitól eltérő színű, rosszul illeszkedő töméseit is szívesen cseréljük modernebbre.

BETÉTEK (inlay-onlay)

Kiterjedt a szuvasodás? Ilyenkor fogszínű kerámia vagy kompozit (Grádia) betétet készítünk. A betét (inlay, onlay) egy ragasztott tömés, amely rendkívül tartós, visszaadja a fog formáját és rágófunkcióját.

Fogászati betétek

FOGKŐELTÁVOLÍTÁS

A fogkő nemcsak esztétikai probléma, hanem a fogágybetegségek  , a megelőzés első lépése a professzionális fogkőeltávolítás. A tiszta, sima fogfelszín ráadásul nyomban mosolygósabbá varázsolja.

Fogkő eltávolítás
Fogkő eltávolítás

FOGFEHÉRÍTÉS

Fehérebb fogsort szeretne? 1 óra alatt 6-8 árnyalatot világosítunk fogain. Mindehhez a rendelői fogfehérítés legmodernebb technológiát alkalmazzuk, UV-fénnyel és speciális fogfehérítő anyaggal, mely eltávolítja az elszíneződéseket fogai felszínéről .  Az általálunk alkalmazott rendelői fogfehérítés nem roncsolja a fogakat.

Így zajlik rendelőnkben a fogfehérítés:

  1. Fogkőeltávolítással megtisztítjuk, majd átpolírozzuk a fogfelszíneket.
  2. Egy ajakterpesz nevű eszközt helyezünk fel, amely eltartja és védi ajkait a kezelés során. Ínyvédő géllel kenjünk be az ínyt is, hogy a fogfehérítő zselé által okozott irritációtól megóvjuk.
  3. Felvisszük a fogfelszínre a peroxidmentes, fogkárosodást nem okozó fogfehérítő zselét, mely speciális UV-lámpával megvilágítva fejti ki fehérítő hatását.  A kezelés időtartama általában 2×20 perc.
  4. A kezelést követő 72 órában kérjük, kerülje a dohányzást és azoknak az ételeknek és italoknak fogyasztását, amelyek elszíneződést okozhatnak (kávé, tea és a vörösbor).

Belső fogfehérítés

A gyökérkezelt fogak gyakran elszíneződnek, szürkés, vagy barnás színűre és ezeket a fogakat belső fogfehérítéssel a többi foghoz lehet világosítani.

Belső fogfehérítés

HOMOKFÚVÁS

A különböző ízesítéssel rendelkező tisztító por az ultrahangos fogkőeltávolítás által elérhetetlen területekre hatol be: zárt fogközökbe, mély barázdákba és a zománc mikroréseibe. A fájdalommentes kezelés során nagynyomású levegővel fújjuk a tisztító port a fogfelszínekre.

Fogászati homokfúvás
Homokfúvó készlet

Szép, szabályos, ép fogsorra vágyik?
Fehérebb fogsort szeretne?

KÉRJEN MÁRIS IDŐPONTOT!