Fogászat és parodontológia korszerűen

Császár Dental

A fogágykezelés, valamint fogmegtartás szakértőiként örömmel segítünk Önnek abban, hogy megelőzze a fogvesztéshez vezető ínyproblémákat. A parodontológia mellett esztétikai fogászattal, fogpótlással, dentálhigiéniával és foggyógyászattal is foglalkozunk. A saját fognál nincs jobb, ezért a legmodernebb fogmentő technikákat vetjük be, hogy sokáig élvezze a szép mosoly, a gondtalan rágás és beszéd örömét.

Parodontológus szakorvosunk, Dr. Császár Zita a Magyarországon még igen kevés rendelőben használt fogágykezelési eljárással éri el, hogy mozgó, fogágynál károsodott fogait se kelljen elveszítenie. A doktornő szakterülete a parodontológia, aminek szerves részét képzik a mikrosebészeti beavatkozások is. Az elmúlt évek kemény munkájának köszönhetően kivívta a szakma elismerését, melynek köszönhetően más szakorvosok bátran ajánlják őt.

A Császár Dental-ba érkező páciensek nem kizárólag parodontológiai esetek, így rendelőinkben széleskörű szolgáltatást nyújtunk a betegeink számára. Fogmegtartási eljárások mellett fontosnak tartjuk a megelőzést, illetve a helyes szájhigiénia alkalmazását is. Ezt nem lehet elég korán kezdeni, így rendelőinkben elérhető a gyermekfogászati szolgáltatás is. Dr. Császár Zita úgy szervezte meg és alakította ki csapatát, hogy a legtöbb fogászati problémára megoldást nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Szakorvosaink között van gyökérkezelési specialista, foggyógyász, parodontológiai szakorvos, valamint konzerváló fogászattal foglalkozó szakorvos is.

Miért válassza a Parodontológiai és Fogászati központjaink egyikét?

Nálunk nincs futószalagérzés, Ön egyedi kezelést kap, a páciens-orvos viszonyt a közvetlenség jellemzi. Barátságos, megnyugtató környezetbe érkezik, orvosunktól bátran kérdezhet a javasolt kezelésekkel kapcsolatban, nem siettetjük, mindenre  válaszolunk.

A fájdalomtól való félelem miatt halogatja a fogászati kezelést? Megnyugodhat, kezeléseink teljes mértékben fájdalommentesek, szorongását empátiával és korszerű érzéstelenítéssel oldjuk. Injekció előtti zsibbasztó krémeket is alkalmazunk.

Folyamatosan nyomon követjük fogsora, ínye állapotát, rendszeresen visszavárjuk kontrollra. Az esetleges elváltozásokat így még kezdeti fázisban észlelhetjük és kezelhetjük. Rendelőnk modern diagnosztikai eszközökkel vannak felszerelve.

Ismerje meg munkatársainkat

Parodontológia, szájsebészet

Dr. Császár Zita

Rajongva szeretem a munkámat, mert minden nap egy új lehetőséget kapok arra, hogy más emberek életét egy picit szebbé varázsoljam. Számomra a legfontosabb, hogy a páciensek a kezelések előtt nyugodtan, családias környezetben és komfortosan érezzék magukat. Bármilyen hihetetlen, ez egy fogorvosi székben is elérhető. A munkám során arra törekszem, hogy a fogászati kezelés gondolata, a fogászati rendelőbe való belépés ne egy rettegett gondolat, vagy hely legyen az emberek számára, és ne csak akkor forduljanak hozzánk, amikor már nagy a baj. Nagy hangsúlyt fektetek a fájdalommentességre, és fogmegtartó kezelésekre. Fontosnak tartom tájékoztatni pácienseim a kezelések lehetőségeikről, ennek tervezési fázisairól, és a beavatkozás menetéről, ami megnyugvást ad. A Császár Dental vezető fogorvosaként szeretném, ha a rendelőnkhöz bizalommal forduló páciensek a fogászat minden területén a legmagasabb szintű szakértelmet és odafigyelést kapnák.

Gyerekfogászat

Dr. Heidl Anna

Érdeklődési körömbe a gyermekfogászat és az esztétikus fogászat tartozik. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek minél előbb elsajátítsák a helyes száj- és fogápolást és ez a mindennapi rutinjuk részévé váljon. Munkám során nagy figyelmet fordítok arra, hogy a gyerekek nyugodt körülmények között, biztonságban érezzék magukat és kialakuljon egy bizalmi kapcsolat.

Fogorvos

Dr. Kulcsár Anna

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Már az elején biztos voltam benne, hogy a fogászat parodontológia szakirányában szeretném elmélyíteni tudásomat, így egyből végzés után elkezdtem a szakképzés az egyetem keretein belül. Célom, hogy pácienseimnek ne csak a fogai legyenek rendben, hanem általános egészségük megőrzéséhez is hozzájáruljak a kezeléseimmel. Szeretem megismerni pácienseimet személyesebben is, így a hosszabtávú kezelések is oldottabb hangulatban telhetnek.
Szabadidőmben szeretek kirándulni, sportolni, mindamellett, hogy tágítom látókörömet továbbképzésekkel.

Fogorvos

Dr. Köböl Zsolt

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. A diploma megszerzése után azonnal elkezdtem a szakmát gyakorolni és a hozzám forduló pácienseket gyógyítani.
Közel anyanyelvi szinten beszélem az angol nyelvet, valamint a szlovákul vagy csehül való kommunikáció sem okoz gondot.
Ismereteimet folyamatosan bővítem – ennek érdekében többek között figyelemmel kísérem a hazai és külföldi szaksajtót.
Nagyon fontosnak tartom a pácienseim tájékoztatását így a legmegfelelőbb kezelési tervet tudjuk kiválasztani. Továbbá kiemelt hangsúlyt fordítok a félelem- és fájdalommentes kivitelezésre.

Szájsebészet, implantológia

Dr. Bécser Janka

Fogorvosi tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán végeztem 2015-ben. Szintén itt voltam szájsebész rezidens és 2018-ban kiválóan megfelelt szakvizsgát tettem, dentoalveoláris sebész szakorvos vagyok.
Szeretem a kihívásokat, ezért is lettem szájsebész. A műtéteknél is alapos, precíz munkavégzés jellemző rám. Fontos számomra az empátia a betegek felé, ezért különös figyelmet szentelek arra, hogy a kezelések előtt részletesen elmagyarázzam, hogy mi az optimális megoldás egy esetleges problémára, pontosan mi fog történni, és hogy az adott kezelésre miért van szükség. Ez biztonságérzetet ad a páciensnek, ami szükséges ahhoz, hogy nyugodt körülmények között dolgozzunk. A Semmelweis Egyetem Arc- Állcsont- Szájsebészeti és Fogászati Klinikán a Rehabilitációs osztályt vezetem, ahol a speciális ellátást igénylők ellátását végzem általános anesztéziában, akik különleges figyelmet igényelnek. Továbbá részt veszek az egyetemen a fogorvostan hallgatók oktatásában rendszeres előadóként.
2021-ben elnyertem a Béres Károly alapítvány tehetséges fiatal szájsebészeknek járó díját.
A kollégákkal, asszisztensekkel is az oldott, fesztelen hangulatú munkakörnyezetre törekszem, így kellemes atmoszférában láthatjuk el betegeinket. Emellett fontosnak tartom a határozottságot és az optimális munkatempót.
Jó érzéssel tölt el egy-egy pozitív visszajelzés egy szakszerű bölcsességfog eltávolításról vagy egy jól bevált implantátumról, hiszen a pácienseim elégedettsége a legfontosabb számomra.

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Péter Ildikó

Munkám során ügyelek a rendre, tisztaságra.Mindig arra törekszek, hogy a páciensek elégedetten távozzanak minden kezelés után.Dentálhigiénikusként én végzem a fogkő eltávolításokat és fogfehérítéseket a rendelőben. Mindig óriási öröm a páciensek boldog mosolyát látni a beavatkozások után.

Fogászati asszisztens, gyerekfogászati asszisztencia

Király Andrásné

23 éve dolgozom fogászati asszisztensként, állami és magán területen egyaránt. Dolgoztam a Heim Pál Kórház Állcsont Ortopédiai és Fogszabályzási Osztályán, az ott töltött kilenc év alatt különösen értékes tapasztalatokat szereztem. Célom, mind a felnőtt, mind a gyermek páciensekkel oldott, barátságos légkört teremteni.

Máris bejelentkezne?

Szeretettel várjuk a Császár Dental rendelőiben!