Fogászat és parodontológia korszerűen

Császár Dental

A fogágykezelés, valamint fogmegtartás szakértőiként örömmel segítünk Önnek abban, hogy megelőzze a fogvesztéshez vezető ínyproblémákat. A parodontológia mellett esztétikai fogászattal, fogpótlással, dentálhigiéniával és foggyógyászattal is foglalkozunk. A saját fognál nincs jobb, ezért a legmodernebb fogmentő technikákat vetjük be, hogy sokáig élvezze a szép mosoly, a gondtalan rágás és beszéd örömét.

Parodontológus szakorvosunk, Dr. Császár Zita a Magyarországon még igen kevés rendelőben használt fogágykezelési eljárással éri el, hogy mozgó, fogágynál károsodott fogait se kelljen elveszítenie. A doktornő szakterülete a parodontológia, aminek szerves részét képzik a mikrosebészeti beavatkozások is. Az elmúlt évek kemény munkájának köszönhetően kivívta a szakma elismerését, melynek köszönhetően más szakorvosok bátran ajánlják őt.

A Császár Dental-ba érkező páciensek nem kizárólag parodontológiai esetek, így rendelőinkben széleskörű szolgáltatást nyújtunk a betegeink számára. Fogmegtartási eljárások mellett fontosnak tartjuk a megelőzést, illetve a helyes szájhigiénia alkalmazását is. Ezt nem lehet elég korán kezdeni, így rendelőinkben elérhető a gyermekfogászati szolgáltatás is. Dr. Császár Zita úgy szervezte meg és alakította ki csapatát, hogy a legtöbb fogászati problémára megoldást nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Szakorvosaink között van gyökérkezelési specialista, foggyógyász, parodontológiai szakorvos, valamint konzerváló fogászattal foglalkozó szakorvos is.

Miért válassza a Parodontológiai és Fogászati központjaink egyikét?

Nálunk nincs futószalagérzés, Ön egyedi kezelést kap, a páciens-orvos viszonyt a közvetlenség jellemzi. Barátságos, megnyugtató környezetbe érkezik, orvosunktól bátran kérdezhet a javasolt kezelésekkel kapcsolatban, nem siettetjük, mindenre  válaszolunk.

A fájdalomtól való félelem miatt halogatja a fogászati kezelést? Megnyugodhat, kezeléseink teljes mértékben fájdalommentesek, szorongását empátiával és korszerű érzéstelenítéssel oldjuk. Injekció előtti zsibbasztó krémeket is alkalmazunk.

Folyamatosan nyomon követjük fogsora, ínye állapotát, rendszeresen visszavárjuk kontrollra. Az esetleges elváltozásokat így még kezdeti fázisban észlelhetjük és kezelhetjük. Rendelőnk modern diagnosztikai eszközökkel vannak felszerelve.

Ismerje meg munkatársainkat

Parodontológia, szájsebészet

Dr. Császár Zita

Rajongva szeretem a munkámat, mert minden nap egy új lehetőséget kapok arra, hogy más emberek életét egy picit szebbé varázsoljam. Számomra a legfontosabb, hogy a páciensek a kezelések előtt nyugodtan, családias környezetben és komfortosan érezzék magukat. Bármilyen hihetetlen, ez egy fogorvosi székben is elérhető. A munkám során arra törekszem, hogy a fogászati kezelés gondolata, a fogászati rendelőbe való belépés ne egy rettegett gondolat, vagy hely legyen az emberek számára, és ne csak akkor forduljanak hozzánk, amikor már nagy a baj. Nagy hangsúlyt fektetek a fájdalommentességre, és fogmegtartó kezelésekre. Fontosnak tartom tájékoztatni pácienseim a kezelések lehetőségeikről, ennek tervezési fázisairól, és a beavatkozás menetéről, ami megnyugvást ad. A Császár Dental vezető fogorvosaként szeretném, ha a rendelőnkhöz bizalommal forduló páciensek a fogászat minden területén a legmagasabb szintű szakértelmet és odafigyelést kapnák.

 

Parodontológia, szájsebészet

Dr. Kulcsár Anna

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Már az elején biztos voltam benne, hogy a fogászat parodontológia szakirányában szeretném elmélyíteni tudásomat, így egyből végzés után elkezdtem a szakképzés az egyetem keretein belül. Célom, hogy pácienseimnek ne csak a fogai legyenek rendben, hanem általános egészségük megőrzéséhez is hozzájáruljak a kezeléseimmel. Szeretem megismerni pácienseimet személyesebben is, így a hosszabtávú kezelések is oldottabb hangulatban telhetnek.
Szabadidőmben szeretek kirándulni, sportolni, mindamellett, hogy tágítom látókörömet továbbképzésekkel.

Fogorvos

Dr. Köböl Zsolt

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. A diploma megszerzése után azonnal elkezdtem a szakmát gyakorolni és a hozzám forduló pácienseket gyógyítani.
Közel anyanyelvi szinten beszélem az angol nyelvet, valamint a szlovákul vagy csehül való kommunikáció sem okoz gondot.
Ismereteimet folyamatosan bővítem – ennek érdekében többek között figyelemmel kísérem a hazai és külföldi szaksajtót.
Nagyon fontosnak tartom a pácienseim tájékoztatását így a legmegfelelőbb kezelési tervet tudjuk kiválasztani. Továbbá kiemelt hangsúlyt fordítok a félelem- és fájdalommentes kivitelezésre.

Fogorvos

Dr. Mosoni Annamária

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem 007-ben. Ezután az Egyesült Államok, Florida államba költöztem, ahol 12 évig éltem és dolgoztam. Az ottani fogászatban megszerzett tapasztalataimat három éve Magyarországon kamatoztatom. Az Usában a kezelések rendkívül páciensközpontúak, így én itthon is ezt a mentalitást viszem tovább. Az általános fogászati beavatkozások mellett nagy hangsúlyt fektetek a fogágybetegségek felismerésére és kezelésére is, hiszen ezek hazánkban népbetegségnek számítanak és a fogak elvesztésének egyik fő okai.

Fogorvos

Dr. Hanák Ágnes

A fogászat felé először az élettudományok iránti érdeklődésem terelt. Lenyűgözött az emberi test és annak működése, ez máig meglátszik a hozzáállásomon, a kezelések során az egész embert szemlélem, nem csak a fogakat. Kezelés során mindig fordítok időt arra, hogy meghallgassam pácienseim panaszait és elvárásait, illetve arra is, hogy részletesen tájékoztassam őket a kezelés menetéről, illetve megválaszoljam a felmerülő kérdéseiket. Igyekszem pácienseimnek minél több alternatívát felajánlani egy-egy kezelési opcióval kapcsolatban, valamint tájékoztatni őket ezek előnyeiről és hátrányairól. Tudásomat folyamatosan bővítem különböző továbbképzéseken. Mindent megteszek azért, hogy a precíz munka mellett a légkör is barátságos és megnyugtató legyen, a jókedv és a nyugalom megőrzése a munkában és a mindennapokban is fontos nekem.

Fogszabályzó szakorvos

Dr. Felső Zita

A tökéletes mosoly elérhető

Dr. Felső Zita vagyok évek óta a szakmában dolgozom. A diploma megszerzése után 3 éves szakvizsgát is tettem. Az erős szakmai alapokat hosszú évek asszisztálásával sajátítottam el,  és erre építettem saját praxisomat. A rendelőm kialakításakor a megnyugtató hangulat megteremtésére fektettem a hangsúlyt. A fogorvosokkal, fogszabályozó specialistákkal kapcsolatban mindig van egy alap félelem is az emberekben, ezt igyekszem már az első találkozásnál feloldani.  Az első konzultáción minden lényeges információt átbeszélünk.

Konzerváló és fogpótlás szakorvos

Dr. Gréger Ágnes

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgámnak megfelelően két fő célra törekszem. Egyrészt arra, hogy a fogak minél hosszabb időre megmaradhassanak. Másrészt, hogy a hiányzó fogakat úgy pótoljuk, hogy a páciens számára a lehető legkényelmesebb és legszebb megoldást kapjuk. A kezelések alatt fontos számomra a közvetlen, barátságos légkör, hogy senki ne feszengjen, ha fogorvoshoz kell mennie. Arra is törekszem, hogy minden információ érthetően legyen elmagyarázva, és a páciensekben ne maradjanak kérdések.

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Péter Ildikó

Munkám során ügyelek a rendre, tisztaságra.Mindig arra törekszek, hogy a páciensek elégedetten távozzanak minden kezelés után.Dentálhigiénikusként én végzem a fogkő eltávolításokat és fogfehérítéseket a rendelőben. Mindig óriási öröm a páciensek boldog mosolyát látni a beavatkozások után.

Dentálhigiénikus, Fogászati asszisztens

Galavics Szimonetta

2020-ban szereztem meg Budapesten a fogászati asszisztensi végzettségemet.
Nagyon közel áll hozzám az implantológia, valamint a protetika, ezért a fogtechnikus iskolát is elvégeztem, hogy az asszisztensi feladatomat legjobb tudásom szerint végezhessem. Klinikai fogászati higiénikusként a kezelőszék mellett a páciensekkel eltöltött idő számomra a legfontosabb. Ilyenkor van lehetőségem átadni újszerű prevenciós szemléletemet. Emellett minden esetben törekszem a maximumra, a szép mosolyban nem ismerek kompromisszumot!

Fogászati asszisztens, gyerekfogászati asszisztencia

Király Andrásné

23 éve dolgozom fogászati asszisztensként, állami és magán területen egyaránt. Dolgoztam a Heim Pál Kórház Állcsont Ortopédiai és Fogszabályzási Osztályán, az ott töltött kilenc év alatt különösen értékes tapasztalatokat szereztem. Célom, mind a felnőtt, mind a gyermek páciensekkel oldott, barátságos légkört teremteni.

Ügyvezető

Traumi Norbert

Máris bejelentkezne?

Szeretettel várjuk a Császár Dental rendelőiben!