Fogászat és parodontológia korszerűen

Császár Dental

A fogágykezelés, valamint fogmegtartás szakértőiként örömmel segítünk Önnek abban, hogy megelőzze a fogvesztéshez vezető ínyproblémákat. A parodontológia mellett esztétikai fogászattal, fogpótlással, dentálhigiéniával és foggyógyászattal is foglalkozunk. A saját fognál nincs jobb, ezért a legmodernebb fogmentő technikákat vetjük be, hogy sokáig élvezze a szép mosoly, a gondtalan rágás és beszéd örömét.

Parodontológus szakorvosunk, Dr. Császár Zita a Magyarországon még igen kevés rendelőben használt fogágykezelési eljárással éri el, hogy mozgó, fogágynál károsodott fogait se kelljen elveszítenie. A doktornő szakterülete a parodontológia, aminek szerves részét képzik a mikrosebészeti beavatkozások is. Az elmúlt évek kemény munkájának köszönhetően kivívta a szakma elismerését, melynek köszönhetően más szakorvosok bátran ajánlják őt.

A Császár Dental-ba érkező páciensek nem kizárólag parodontológiai esetek, így rendelőinkben széleskörű szolgáltatást nyújtunk a betegeink számára. Fogmegtartási eljárások mellett fontosnak tartjuk a megelőzést, illetve a helyes szájhigiénia alkalmazását is. Ezt nem lehet elég korán kezdeni, így rendelőinkben elérhető a gyermekfogászati szolgáltatás is. Dr. Császár Zita úgy szervezte meg és alakította ki csapatát, hogy a legtöbb fogászati problémára megoldást nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Szakorvosaink között van gyökérkezelési specialista, foggyógyász, parodontológiai szakorvos, valamint konzerváló fogászattal foglalkozó szakorvos is.

Miért válassza a Parodontológiai és Fogászati központjaink egyikét?

Nálunk nincs futószalagérzés, Ön egyedi kezelést kap, a páciens-orvos viszonyt a közvetlenség jellemzi. Barátságos, megnyugtató környezetbe érkezik, orvosunktól bátran kérdezhet a javasolt kezelésekkel kapcsolatban, nem siettetjük, mindenre  válaszolunk.

A fájdalomtól való félelem miatt halogatja a fogászati kezelést? Megnyugodhat, kezeléseink teljes mértékben fájdalommentesek, szorongását empátiával és korszerű érzéstelenítéssel oldjuk. Injekció előtti zsibbasztó krémeket is alkalmazunk.

Folyamatosan nyomon követjük fogsora, ínye állapotát, rendszeresen visszavárjuk kontrollra. Az esetleges elváltozásokat így még kezdeti fázisban észlelhetjük és kezelhetjük. Rendelőnk modern diagnosztikai eszközökkel vannak felszerelve.

Ismerje meg munkatársainkat

Parodontológia, szájsebészet

Dr. Császár Zita

Rajongva szeretem a munkámat, mert minden nap egy új lehetőséget kapok arra, hogy más emberek életét egy picit szebbé varázsoljam. Számomra a legfontosabb, hogy a páciensek a kezelések előtt nyugodtan, családias környezetben és komfortosan érezzék magukat. Bármilyen hihetetlen, ez egy fogorvosi székben is elérhető. A munkám során arra törekszem, hogy a fogászati kezelés gondolata, a fogászati rendelőbe való belépés ne egy rettegett gondolat, vagy hely legyen az emberek számára, és ne csak akkor forduljanak hozzánk, amikor már nagy a baj. Nagy hangsúlyt fektetek a fájdalommentességre, és fogmegtartó kezelésekre. Fontosnak tartom tájékoztatni pácienseim a kezelések lehetőségeikről, ennek tervezési fázisairól, és a beavatkozás menetéről, ami megnyugvást ad. A Császár Dental vezető fogorvosaként szeretném, ha a rendelőnkhöz bizalommal forduló páciensek a fogászat minden területén a legmagasabb szintű szakértelmet és odafigyelést kapnák.

Konzerváló fogászat, gyökérkezelés

Dr. Juhász-Kustán Hariklia

A Semmelweis Egyetemen végeztem általános fogorvosként 2016-ben, azóta is folyamatosan képzem magam, képzéseken, konferenciákon veszek részt. Főbb érdeklődési területeim a gyökérkezelés, esztétikai és konzerváló fogászat. Szabadidőmben szeretek nyelveket tanulni, olvasni.

Konzerváló fogászat

Dr. Tejeda Tamás Márk

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. Célom, hogy a fogászati kezeléstől való félelmeket, esetleges korábbi negatív tapasztalatokat felülírjam, kezeléseim során mindig törekszem oldott légkört teremteni, betegeimmel pedig közvetlen viszonyt kialakítani. Fogorvosi hivatásom mellet évek óta foglalkozom felnőttek társastánc oktatásával, ezáltal úgy érzem, pácienseimmel is könnyen megtalálom a közös hangot.

Gyerekfogászat

Dr. Heidl Anna

Érdeklődési körömbe a gyermekfogászat és az esztétikus fogászat tartozik. Fontosnak tartom, hogy a gyerekek minél előbb elsajátítsák a helyes száj- és fogápolást és ez a mindennapi rutinjuk részévé váljon. Munkám során nagy figyelmet fordítok arra, hogy a gyerekek nyugodt körülmények között, biztonságban érezzék magukat és kialakuljon egy bizalmi kapcsolat.

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Péter Ildikó

Munkám során ügyelek a rendre, tisztaságra.Mindig arra törekszek, hogy a páciensek elégedetten távozzanak minden kezelés után.Dentálhigiénikusként én végzem a fogkő eltávolításokat és fogfehérítéseket a rendelőben. Mindig óriási öröm a páciensek boldog mosolyát látni a beavatkozások után.

Fogászati asszisztens, gyerekfogászati asszisztencia

Király Andrásné

23 éve dolgozom fogászati asszisztensként, állami és magán területen egyaránt. Dolgoztam a Heim Pál Kórház Állcsont Ortopédiai és Fogszabályzási Osztályán, az ott töltött kilenc év alatt különösen értékes tapasztalatokat szereztem. Célom, mind a felnőtt, mind a gyermek páciensekkel oldott, barátságos légkört teremteni.

Tanuló fogászati asszisztens

Varga Dóri

Páciensként mindig nagy érdeklődéssel és tisztelettel figyeltem a fogorvosok munkáját. Szerettem volna segítő részévé válni az orvosok munkájának. Terveim szerint májustól teljes értékű tagja lehetek a csapatnak, addig is figyelek és igyekszem a pácienseknek barátságos légkört teremteni.

Máris bejelentkezne?

Szeretettel várjuk a Császár Dental rendelőiben!