Nem elégedett a fogai színével? Segítünk!

Hatékony és biztonságos megoldást kínálunk! Az 1 órás kezelés segít Önnek abban, hogy újra bátran mosolyogjon. A tökéletes megjelenés az ápolt fogaknál kezdődik!

FOGFEHÉRÍTÉS ELŐTT AJÁNDÉK KEZELÉS

Fogkőeltávolítás

A fogkő nemcsak esztétikai probléma, hanem a fogágybetegségek kialakulásában is szerepe van. A megelőzés első lépése a professzionális fogkőeltávolítás. A tiszta, sima fogfelszín ráadásul nyomban mosolygósabbá varázsolja.

Fogkőeltávolítás után?

Az ultrahangos fogkőeltávolítás után a fogak polírozása elengedhetetlen. Ezek nélkül nem lehet semmilyen fehérítő, vagy esztétikai kezelést elvégezni a fogakon.  Az Airflow technika során finomra porlasztott, különböző ízesítésű tisztító port fújunk a fogakra és fogközökbe, ezáltal a fogak visszanyerik tisztaságukat és fényüket.

Az általunk alkalmazott rendelői (hidrogén peroxidmentes) fogfehérítés nem roncsolja a fogakat! Fogászati rendelőben, szakembereink végzik!

Szakértőinktől fogápolási tanácsadást is igénybe vehet

Szakértőink nem csupán a fogai jelenlegi állapotáról alkotnak képet, hanem javaslatot tesznek az esetlegesen szükségessé váló további fogászati, parodontológiai beavatkozásokra is. Adott esetben segítenek elsajátítani az elektromos fogkefével való helyes fogmosási technikát.

Gondoljon a ragyogó fehér mosolyára!

TE MELYIKET VÁLASZTOD?

AJÁNLATAINK

Egyszemélyes LED lámpás fogfehérítés

FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁSSAL ÉS POLÍROZÁSSAL

  • ajándék fogkő eltávolítás
  • ajándék polírozás
  • kíméletes és fájdalommentes
  • teljes szájüregre vonatkozik
  • 1 személyre vonatkozik

34.990 Ft

Fogászati rendelőben végezzük a kezelést!

Páros LED lámpás fogfehérítés

FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁSSAL ÉS POLÍROZÁSSAL 2 FŐNEK

  • ajándék fogkő eltávolítás
  • ajándék polírozás
  • kíméletes és fájdalommentes
  • teljes szájüregre vonatkozik
  • 2 személyre vonatkozik

54.990 Ft

Fogászati rendelőben végezzük a kezelést!

NÁLUNK BIZTOS KEZEK KÖZÖTT LESZEL

A fogfehérítéséről

1 óra alatt 6-8 árnyalatot világosítunk fogain. Mindehhez a rendelői fogfehérítés legmodernebb technológiát alkalmazzuk, UV-fénnyel és speciális fogfehérítő anyaggal, mely eltávolítja az elszíneződéseket fogai felszínéről .  Az általunk alkalmazott rendelői fogfehérítés nem roncsolja a fogakat. A fogak színe a genetikától is függ, például, hogy mennyire áttetsző a fogzománc. Az életkor előrehaladtával a fogzománc vékonyodni kezd, és láthatóbbá válik a sárgásabb színű dentin. Az életmódunk is nagy hatással van a fogak színére. A dohányzás, a kávé és tea fogyasztása erősen elszínezheti a fogakat, csakúgy, mint egyes gyógyszerek szedése. Léteznek fogfehérítő hatású fogkrémek, amelyek rendszeres használata segíthet a fogak fehérítésében, de a tapasztalat az, hogy igazi, tartós fehér fogsort csak professzionális, fogászati fogfehérítéssel lehet elérni.

SZAKEMBER VÉGZI A KEZELÉST

Hogyan zajlik a LED lámpával történő fogfehérítés?

Egy ajakterpesz nevű eszközt helyezünk fel, amely eltartja és védi ajkait a kezelés során. Ínyvédő géllel kenjünk be az ínyt is, hogy a fogfehérítő zselé által okozott irritációtól megóvjuk. Felvisszük a fogfelszínre a peroxidmentes, fogkárosodást nem okozó fogfehérítő zselét, mely speciális UV-lámpával megvilágítva fejti ki fehérítő hatását.  A kezelés időtartama általában 2×20 perc. A fogfehérítés után átmenetileg 1-2 napig érzékenyebbek lehetnek a fogak.

Árnyalatokkal szebb mosolyt varázsolunk

ELŐTTE - UTÁNA ÁLLAPOT

Töltse ki az űrlapot és válasszon páros csomagajánlataink közül!

Az űrlap kitöltését követően 48 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot megadott elérhetőségei egyikén, hogy egyeztethessünk időpontot.

Kövessen minket itt is!